Paju, South Korea

Music Library & Auditorium

 

The proposal for the new Music Library and Auditorium in Paju was designed to provide a dynamic spatial experience for the users. The ramping promenade leads down to the entrance of the auditorium space. The first floor main entrance of the building leads to the lobby and the library spaces on the first, second and third floors. Just outside of the entrance is an exhibition gallery space where artworks are presented to the public. The facade of the building is made with solar panels that rotate throughout the day to gain maximum sunlight and provides 85% of the building’s energy consumption.

Roles:

 

- Design Development

- 3D Modeling (Rhinocerus)

- 3D Presentation Video Production (Cinema 4D)

 © 2020 by Brian J. Yook. All Rights Reserved.